GEN

GLS + Rob

Facturatiesysteem

.Net, visual studio 2017, TFF 2017, Linux, Mono

"Dankzij The NextGen had ik snel een passende opdracht gevonden, het werken voor de The NextGen bevalt mij erg goed."

Efficiëntieslag binnen de financiële processen.

Als ontwikkelaar werk ik bij GLS aan diverse backend-applicaties ter ondersteuning van het logistieke proces. Het grootste project waar ik momenteel aan werk is de vernieuwing van de financiële processen. Binnenkort wordt het huidige facturatiesysteem uitgefaseerd en vervangen door een nieuwe oplossing die volledig door GLS intern is ontwikkeld. Hierdoor zal de kwaliteit van de facturen verbeteren en zullen de financiële processen efficiënter verlopen. 

Binnen GLS kan ik mijn ervaring als lead developer inzetten om het ontwikkelproces continu te verbeteren. Onlangs heb ik bijvoorbeeld een build-straat ingericht die het ontwikkelteam in staat stelt om met één druk op de knop een nieuwe release uit te rollen naar alle gebruikers. Voor de ontwikkeling wordt gebruikt gemaakt van het Microsoft .NET-platform (Visual Studio 2017 i.c.m. Team Foundation Server 2017). Een aantal applicaties draaien onder Linux met behulp van Mono.

Dankzij The NextGen had ik snel een passende opdracht gevonden. Het werken voor The NextGen bevalt mij tot op heden erg goed. Het combineert naar mijn mening de voordelen van een vast dienstverband met de voordelen van werken als zelfstandige.

Bekijk de andere projecten: