GEN

Infocaster + Patrick

Ardanta uitvaart verzekeringen

.NET, AngularJS, Vue.js, .NET Core

"Het bied de mogelijkheid om de voordelen van zelfstandig ondernemen te hebben zonder veel bezig te zijn met randzaken."

Complete online omgeving voor Ardanta

Ikzelf zit bij Infocaster waar ik voornamelijk werkzaam ben voor Ardanta. Ik werk hierbij aan verschillende websites, het klantportaal, de interne advies applicatie, de achtergrond processen en koppelingen met andere systemen. Dit doe ik in een rol als full stack developer waarbij de focus ligt op de backend samen met een team van drie ontwikkelaars. Aan de website kant heb ik verschillende aanpassingen doorgevoerd voor nieuwe klantwensen/bugfixes en voor de interne advies applicatie heb ik in overleg met de klant een oplossing gerealiseerd voor de medewerkers van Ardanta waarmee zij hun klanten kunnen adviseren. Hierin heb ik zowel aan de frontend als backend gewerkt. Daarnaast heb ik een nieuw achtergrondproces gerealiseerd om een koppeling te realiseren tussen een aantal bestaande systemen.

Momenteel werk ik aan een nieuwe Funnel waarbij mensen aan de hand van hun uitvaartwensen kunnen inzien of ze voldoende verzekerd zijn of dat er nog een extra verzekering afgesloten moet worden. Ik werk hierbij met een stack die verschilt per applicatie. Onder de gebruikte technieken zitten: .Net, C#, VB, .net core, Vue.js, Angular.js en SQL Server. De reden dat ik voor deze klus gekozen heb bij Infocaster is door de bedrijfsvoering. Bij Infocaster zijn alle aspecten van het bedrijf open en de beslissingen worden genomen door verschillende projectgroepen. Het is vooral een mogelijkheid om ook buiten de technische aspecten van ontwikkelen inzicht te krijgen.

Bekijk de andere projecten: