GEN

NS + Bart

Mijn NS

Java 10, Spring Boot 2, RxJava, Redis, Docker, Kubernetes

"The NextGen gaat samen met jou op zoek naar een passende opdracht waarbij jouw wensen als ontwikkelaar centraal staan. "

API’s ontwikkelen voor verschillende applicaties

Ik werk als backend- ontwikkelaar aan het project Mijn NS. Mijn NS is het consumentenportaal van de NS. Klanten kunnen hier bijvoorbeeld hun reisgeschiedenis inzien, facturen downloaden, of geld terugvragen bij vertraging. De API’s die voor Mijn NS zijn ontwikkeld worden door verschillende andere applicaties gebruikt, waaronder de mobiele app. Ik werk aan een caching-laag die tussen de API’s en de backend-systemen draait. Hiervoor ontwikkelen we met Java en Spring Boot een applicatie die de antwoorden van de backend cachet in een Redis database. Naast het programmeren van de applicatie zelf, ben ik bezig met opzetten van deployments naar de cloud met behulp van Kubernetes.

Wat maakt The NextGen nu zo bijzonder? Mijn ervaring is dat de NextGen samen met jou op zoek gaat naar een passende opdracht. Hierbij staan jouw wensen als ontwikkelaar steeds op de eerste plaats. Het voelt als een ontzettende luxe om bij het vinden van opdrachten ondersteund te worden door een team van professionals met jarenlange ervaring.

Bekijk de andere projecten: