GEN

PGGM + Mohamed

Waarde overdracht & Crediteurenbeheer

Visual Studio, C#.NET, WPF, WinForms, WCF, Entity Framework, Team Foundation Server (TFS), SQL Server, Windows Service Bus

"Vanaf dag één ben ik erg goed ontvangen, ondanks dat ik op projectbasis werk is de betrokkenheid en begeleiding vanuit de The NextGen erg prettig."

Binnen DevOps/SCRUM Teams ontwikkelen wij, op basis van ATDD, hoogwaardige software met behulp van Microsoft Tooling en technologie.

Als Enterprise Engineer / DevOps Engineer houd ik mij binnen één van de twintigtal SCRUM teams bezig met het ontwikkelen van software voor pensioenbeheer. Als ontwikkelaar ben ik verantwoordelijk voor de gehele flow. Hierbij zorg ik ervoor dat nieuwe functionaliteiten gebouwd worden en help ik mee met het voorkomen en wegwerken van Technical Dept.

De pensioenuitvoerder PGGM gebruikt deze software voor de uitvoering van de pensioenadministratie voor verschillende pensioenfondsen, waaronder PFZW (Stichting Pensioenfonds Zorg en Welzijn) en PPF (Stichting Philips Pensioenfonds).

Binnen het applicatielandschap voor de uitvoering van de pensioenadministratie houd ik mij als lid van een Agile team bezig met het ontwikkelen van software voor de crediteuren administratie, pensioenwaarde overdrachten en software voor autorisatie binnen dit applicatielandschap.

Naast de eerder genoemde technieken, maken we ook gebruik van third party tooling zoals ReSharper en SonarQube voor het inzichtelijk maken van en helpen voorkomen en wegwerken van Technical Dept. Binnen een geautomatiseerde OTAP omgeving hebben wij een hoogwaardige Delivery pipeline voor het realiseren van Continuous Integration (CI) en Continuous Deployment (CD) op basis van Microsoft vNext Build/Release, XL Deploy van XebiaLabs, automatische tests (MSTest, Feature Files, SpecFlow) en IAAS.

Bekijk de andere projecten: