GEN

Redhotminute + Kenneth

Sitecore platform

.Net, visual studio, Web API, SQL Server 2017, TDS, Git, Powershell, Slack, SiteCore, Scrum

"Mijn ervaring met The NextGen is erg positief, ze zijn transparant en je wordt niet als werknemer maar als partner gezien."

Vrij snel doorgegroeid naar Scrum Master.

Als .NET / Sitecore developer ben ik werkzaam in een zelfsturend agile team bij Redhotminute. Voor de klant Kia werken we in sprints aan nieuwe functionaliteiten ten behoeve van het Sitecore platform of de Web API. 

Recent hebben wij voor Kia een project afgerond welke volledig gericht is op de automobiele markt in Italië. Het project Road Side Assistance is een soort pechhulpservice voor in Italië. Naast mijn development werkzaamheden ben ik eveneens Scrum Master binnen het team.

We werken onder andere met de volgende tools: Visual Studio 2017, SQL Server 2017, TDS, Git, Powershell en Slack.

Om deze opdracht te bemachtigen heeft The NextGen haar grote landelijke netwerk ingezet, hierbij kwamen al snel een aantal mogelijkheden naar voren. Ik heb zelf een keus gemaakt uit deze opties en samen met mijn accountmanager ben ik op gesprek gegaan. Mijn ervaring met The NextGen is erg positief, ze zijn transparant en je wordt niet als werknemer gezien, maar als partner. Daarnaast krijg je een op maat gesneden ontwikkelingsplan om jezelf verder/breder te ontwikkelen binnen je vakgebied.

Bekijk de andere projecten: